• mailsales@xcmgcraneparts.com
  • phone+86 19852008965
  • Xuzhou Chufeng

    nūhou

    ʻO ka pōʻino o ka wela nui o nā ʻāpana crane XCMG
    1.Inā kiʻekiʻe ka mahana o nā ʻāpana crane XCMG, e hoʻololi ʻia nā mea hana, a e liʻiliʻi nā āpau o nā ʻāpana ma muli o nā coefficients hoʻonui wela, kahi e hoʻopau ai ka hana, pili i ka pololei o ka hoʻouna ʻana o ka ʻōnaehana hydraulic, a e hoʻohaʻahaʻa i ka maikaʻi o ka hana o nā ʻāpana.

    2. Hoʻemi ʻia ka viscosity o ka ʻaila, ka hopena o ka hoʻonui ʻana i ka leakage, a e hoʻemi nui ʻia ka pono volumetric o ka paila a me ka pono o ka ʻōnaehana holoʻokoʻa.I ka emi ʻana o ka viscosity o ka ʻaila, ʻoi aku ka lahilahi o ke kiʻi ʻaila o nā ʻāpana neʻe e like me ka spool valve e ʻoki ʻia a ʻoki ʻia, a piʻi aʻe ke kūpaʻa frictional, e hoʻonui ai i ka lole.

    Hazards caused by heating of hydraulic system of XCMG crane accessories

    3. ʻO ka deformation o ka sila rubber e hoʻolalelale i ka hala ʻole o ka wā kahiko, e hōʻemi i ka hana sealing a me ke ola lawelawe, a me ka leakage.XCMG crane lako.

    4. E hana wikiwiki i ka oxidation o ka aila, precipitate e hana i ka asphalt, a hoʻemi i ke ola lawelawe o ka aila hydraulic.Hoʻopaʻa ka sediment i nā lua hoʻoheheʻe a me nā awa kiwi hoʻomaʻemaʻe, e hoʻopaʻa ʻia ai ka pahu kaomi a hiki ʻole ke neʻe, a ʻo nā paipu metala ke kikoo a piko, a i ʻole nahā.

    5. XCMG crane accessories hoemi i ka ea hoʻokaʻawale kaomi o ka aila, a me ka ea hoʻoheheʻe i loko o ka aila pakele, e hoemi i ka hana hana o ka hydraulic nenoaiu.


    Ka manawa hoʻouna: Mar-17-2022